Emirhan İlkhan skandalı! Beşiktaş geleceğini 4.5 milyon euroya sattı, taraftar tepkili

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Emirhan İlkhan skandalı! Beşiktaş geleceğini 4.5 milyon euroya sattı, taraftar tepkili

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Emirhan İlkhan, Torino'ya transfer oldu. Genç yetenek pazartesi sağlık kontrollerinden geçip salı günü de İtalyan ekibiyle antrenmana çıkacak. Kimsenin beklemediği bu transfer hareketi Beşiktaş taraftarını çıldırttı. Geleceğin en büyük yıldızlarından biri olan Emirhan İlkhan'ın sözleşmesindeki "4.5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medyayı ayağa kaldıran son dakika gelişmesi sonrası, Emirhan gibi bir yeteneğin nasıl olur da 4.5 milyon euroya serbest kalmasına izin verilir tepkisi dile getirildi.

Geçen sezon çıkış yapan ve 17 Haziran’da başkan Ahmet Nur Çebi’nin de katıldığı törende Siyah Beyazlılar ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan Emirhan'ın elinde tutamayan Beşiktaş yönetimi hedef tahtasında..

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın geçen sezon 17 yaşındaki futbolcuya aylık 10 bin TL maaş teklif ettiği iddia ediliyor.

Beşiktaş camiası, 18 yaşındaki yıldızın geleceğini merak ederken Emirhan, Fanatik'e ''Beşiktaş sayesinde burdayım. Başkanım ne derse o olur. Bunun aksine benim bir karar almam söz konusu değil.'' diye açıklama yaptı.

Ancak bu açıklama da tepkileri dindirmedi. "Beşiktaş'ta 1 ay önce Emirhan İlkhan'ın sözleşmesine 4.5M€ serbest kalır maddesi koyan adam futboldan ve futbolcudan anlamıyordur. Futboldan ve futbolcudan anlamayan adam Beşiktaş'ta futbolu yönetmeyecek. Güreş, satranç, Kartal Yuvası'na bakabilir." gibi yorumlar yapıldı.

Emirhan’ın sözleşmesinde gideceği kulübün sonraki satıştan %20’lik ödeme yapma zorunluluğu bulunuyor.

Emirhan İlkhan, Beşiktaş’ta 12 maç oynadı. Genç orta saha, bu karşılaşmalarda 1 gol atma başarısı gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...