Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun Ilıcalı Türkiye'ye Hull City mağazası açacak! Transferler bitmedi...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Acun Ilıcalı Türkiye'ye Hull City mağazası açacak! Transferler bitmedi...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Acun Ilıcalı'nın geçen sezon satın aldığı Hull City, yeni transferleri için imza töreni düzenledi. Basın toplantısında uzun bir konuşma yapan Acun, Türkiye'de 1-2 transfer daha yapacaklarını açıklarken önümüzdeki ay piyasaya çıkacak olan Hull City ürünlerinin ses getireceğini söyledi. Ünlü medya patronu, Türkiye'ye de bir Hull City mağazası açacağını söyledi.

Hull City, 7 transferini basına tanıttı. Kulübün sahibi Acun Ilıcalı, teknik direktör Şota Arveladze ve yeni transferlerle basının karşısında geçti. Kadroya kattığı tüm futbolcular için tek tek görüşlerini aktaran Acun Ilıcalı, bir muhabirin "Transferler devam edecek mi?" sorusunu da yanıtladı.

TÜRKİYE'DEN GENÇ BİR İSİM DAHA...

Görüştükleri 1-2 isim daha olduğunu ve bu transferlerin önümüzdeki hafta tamamlanmasını beklediklerini aktaran Acun, "İsim vermek istemiyorum ama genç ve hızlı bir isim" dedi. Hull City şu ana kadar Allahyar Sayyadmanesh, Doğukan Sinik, Ozan Tufan, Jean Michael Seri, Oscar Estupinan, Benjamin Tetteh, Tobias Figueireo ve Nathan Baxter'i kadrosuna kattı.

Acun Ilıcalı Türkiye'ye Hull City mağazası açacak! Transferler bitmedi...

KEANE LEWİS-POTTER'IN MENAJERİNE SALLADI

İngiliz bir gazetecinin Keane Lewis-Potter satışının sorulması üzerine Acun Ilıcalı şu cevabı verdi:

"Hull şehrinde doğmuş çok yetenekli bir genç. Kendisine Premier League standartlarında bir rakam teklif ettik. Yine de gitmek istedi. Burada mutlu olmayan futbolcuları zorla tutmak istemem. Yalnız menajerinin konuşmaları hoşuma gitmedi. Görüşmeler sırasında diyaloğu kestim. Bilmenizi isterim ki kalması 1 sezon daha kalması için elimden geleni yaptım"

21 yaşındaki İngiliz futbolcu 18 milyon euroya Brentford'a satılmıştı.

İSTANBUL'A HULL CİTY MAĞAZASI AÇACAK

Acun Ilıcalı, Hull City ürünlerinin önümüzdeki ay piyasaya çıkacağını açıkladı. Türkiye'den pek çok firmanın Hull City lisansı ürünü talep ettiğini ve ön siparişlerin hazır olduğu belirten Ilıcalı, Türkiye'ye bir Hull City mağazası açacağını ve Turuncu-Siyah renkli ürünlerin Türkiye'de çok tutacağına emin olduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...