Fenerbahçe'nin güncel borcu açıklandı (30 Temmuz 2022)

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Fenerbahçe'nin güncel borcu açıklandı (30 Temmuz 2022)

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılırken, toplantıda sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri Burak Kızılhan açıklamalarda bulundu. Öte yandan, Sarı-Lacivertli kulübün güncel borcu da açıklandı.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, 5 yıldızı gelecek sezon formalarında da kullanacaklarını dile getirdi.

Kızılhan, eski teknik direktör İsmail Kartal’a teşekkür ederek, "Erkek futbolda cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olma hedefiyle Jorge Jesus'u takımın başına getirdik. Bu doğrultuda geçtiğimiz aralık ayında takımın başına gelip oyuncularımıza özgüven sağlayan İsmail Kartal'a bir kez daha teşekkürler" şeklinde konuştu.

5 YILDIZ GELECEK SEZON FORMALARDA

Burak Kızılhan, gelecek sezon 5 yıldızı formalarında da kullanacaklarının altını çizerek, "Müzemizde bulunan 28 şampiyonluğun karşılığı olan 5 yıldızımızı formamız hariç tüm platformlarda kullanmaya başladık. 2023-2024 sezonu itibarıyla formamızda da kullanmaya başlayacağız" açıklamasını yaptı.

FENERBAHÇE'NİN GÜNCEL BORCU NE KADAR?

Fenerbahçe Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina, Fenerbahçe’nin borcunun 6 milyar 423 milyon TL olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda denetim kurulu üyesi Mehmet Vodina, mali tablolarla ilgili açıklamalarda bulundu. Vodina, yaptığı açıklamada sarı-lacivertli kulübün 31 Mart 2022 itibarıyla 6 milyar 423 milyon TL olduğunu açıkladı. Duyurulan söz konusu borcun 3 milyar 823 milyon TL’si finansal borçlar olduğu 178 milyon TL’sinin ise faiz olarak yer aldığı aktarıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...