Ezgjan Alioski Fenerbahçe'de! Makedon sol bek imza için İstanbul'da

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Ezgjan Alioski Fenerbahçe'de! Makedon sol bek imza için İstanbul'da

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe, Makedon sol bek Ezgjan Alioski'yi imza için İstanbul'a getirdi. Luan Peres ve Gustavo Henrique transferlerini dün peş peşe açıklayan Sarı-Lacivertliler, Trabzonspor'un da Eren Elmalı'dan önce gündeminde olan Alioski'yi kadrosuna kattı.

Fenerbahçe'den sol beke Ezgjan Alioski takviyesi... 30 yaşındaki Makedon futbolcu ve menajeri, Sarı-Lacivertli yönetimle transferdeki son pürüzleri gidermek için İstanbul'da...

Bu yaz takımın başına Portekizli dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe, 67 yaşındaki çalıştırıcısın istediği doğrultusunda 9. transferini bitirmek üzere... Bruma, Emre Mor, Lincoln Henrique, Willian Arao, Joao Pedro, Joshua King ve Tiago Çukur transferlerinin ardından dün de iki stoper açıklanmıştı.

Marsilya'dan Luan Peres ile Flamengo'dan Gustavo Henrique, bugün takım arkadaşlarıyla tanıştı. Alioski ise imza aşamasında. Fenerbahçe'nin bu ismi Trabzonspor-Sivasspor Süper Kupa maçı oynanırken açıklaması ve işi resmiyete dökemsi bekleniyor.

EZGJAN ALİOSKİ KİMDİR?

1992 doğumlu 30 yaşındaki Kuzey Makedonyalı Alioski, Dünya Kupası'ndaki formuyla dikkat çekmişti. Leeds United'dan ayrılıp geçen yaz Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye imza atan tecrübeli futbolcunun sözleşmesinin bitmesine 1 sezon daha var.

56 kez milli formayı giyen Alioski, kariyerinde Leeds United, FC Schaffhausen, FC Lugano, Al Ahli'de forma giydi; 345 maçta 52 gol+51 asist üretti... 

 
.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...