Luan Peres ile Gustavo Henrique ilk idmanda! Fenerbahçe'nin yeni stoperleri...

Düzenleyen:
Luan Peres ile Gustavo Henrique ilk idmanda! Fenerbahçe'nin yeni stoperleri...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Slovacko maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeni transferler Luan Peres ve Gustavo Henrique takımla ilk idmanına çıktı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya temsilcisi Slovacko ile 4 Ağustos Perşembe günü sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki antrenman, salonda gerçekleştirilen kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı.

Ardından sahada koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmaları yapan futbolcular, taktiksel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Yeni transferler Luan Peres ve Gustavo Henrique takımla ilk idmanına çıktı. Mert Hakan Yandaş, günü özel program dahilinde yaptığı çalışmalarla tamamlarken Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, Joshua King, Altay Bayındır ve Joao Pedro’nun tedavilerine devam edildi.

Fenerbahçe, yarın yapacağı çalışmayla Slovacko maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...