Arthur Masuaku Beşiktaş için Premier League'den vazgeçti!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Arthur Masuaku Beşiktaş için Premier League'den vazgeçti!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

West Ham United'ın sol beki Arthur Masuaku, Beşiktaş'tan gelen cazip teklif sonrası İngiliz ekibinin yöneticilerinden transferde kolaylık istedi. 2016'dan beri Londra ekibinde forma giyen Kongolu futbolcu, Rıdvan Yılmaz'ın yerine transfer edilecek.

Rıdvan Yılmaz'ı İskoç devi Rangers'a satan Beşiktaş, altyapıdan yetişen milli futbolcunun yerini doldurmak için listesindeki isimlerle görüşüyor. Bunlardan biri de West Ham United'ın sol beki Arthur Masuaku... 

Londra ekibine 2016'da Olympiacos'tan transfer olan ve 2019'da 5 yıllık yeni sözleşme imzalayan 28 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'tan gelen teklif sonrası kulübüne ayrılmak istediğini iletti. Aaron Creswell'in gerisinde kalan ve İskoç menajer David Moyes tarafından 2. tercih olarak görülen futbolcu, hem Beşiktaş'tan gelen cazip yıllık ücret hem de ilk 11'de oynamak isteği nedeniyle transferi çok istiyor.

CHELSEA'Yİ 90'DA YIKMIŞTI

Arthur Masuaku, geçen sezon Premier League'de 13, tüm kulvarlarda 24 kez West Ham United forması giydi. Premier League'in 15. haftasında Londra Stadyumu'nda Chelsea'yle oynanan derbiye 87'de attığı golle damga vuran Masuaku'nun 3 puanı getiren o golü halen jenerikleri süslüyor.

 Arthur Masuaku Beşiktaş için Premier League'den vazgeçti!

RIDVAN YILMAZ GİTMEYİ ÇOK İSTEDİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Rıdvan Yılmaz'ı satmak gibi bir niyetleri olmamasına rağmen futbolcunun ısrarla ayrılmak istemesi nedeniyle böyle bir karar verdiklerini açıklamıştı.

21 yaşındaki milli futbolcu ise Eintracht Frankfurt'tan sonra Rangers'ın da kendisini istemesiyle UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan iki takım tarafından istenmiş oldu.

Avrupa'da üst düzey bir takımda oynama hayalini gerçekleştirdiğini sık sık vurgulayan Rıdvan Yılmaz, Rangers'a 5 yıllık imza atmıştı. 12 yıllık Beşiktaş kariyeri sonrası İskoçya'nın yolunu tutan futbolcunun asıl hedefi ise Premier League'de top koşturmak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...