Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sebastien Haller'de kötü huylu tümör! Kemoterapi sürecine başlanıyor

Düzenleyen:
Sebastien Haller'de kötü huylu tümör! Kemoterapi sürecine başlanıyor

SPOR Haberleri

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, 31 milyon euro ödeyerek transfer ettiği yeni golcüsü Sebastien Haller’in testislerine kötü huylu tümör olduğunu açıkladı.

Borussia Dortmund’un bu yaz Ajax’tan transfer ettiği Sebastien Haller’in testislerinde kötü huylu tümör olduğu saptandı ve tedavisine kemoterapi ile devam edileceğini duyuruldu.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Sebastien Haller kötü huylu bir testis tümörüyle savaşıyor ve birkaç ay boyunca sahalarda olmayacak" ifadelerine yer verildi.

ERLİNG HAALAND'IN YERİNE ALINDI

Kemoterapi sürecine başlayacak 28 yaşındaki futbolcunun, birkaç ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Antrenman sırasında kendini kötü hissetmesi üzerine kapsamlı bir sağlık kontrolü yapılan ve testis tümörü saptanan Haller, kamptan ayrılarak ameliyat edilmişti.

Fransa asıllı Fildişi Sahilli milli futbolcu, yeni sezon öncesi Hollanda ekibi Ajax'tan 31 milyon avro bonservis bedeliyle Borussia Dortmund transfer olmuştu. Geçen sezon Hollanda liginde 21 golle krallık yarışını zirvede tamamlayan Haller, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 8 maçta 11 kez ağları sarsmıştı.

Fransa doğumlu santrfor A Milli Takım tercihini Fildi Sahili'nden yana kullanmıştı... 2019 yazında Eintracht Frankfurt'tan West Ham United'a 50 milyon euro bonservisle transfer olan Haller, İngiliz ekibinin tarihindeki en pahalı transfer olmuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...