Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emirhan İlkhan'dan ayrılık sözleri: Beşiktaş taraftarından anlayış istedi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Emirhan İlkhan'dan ayrılık sözleri: Beşiktaş taraftarından anlayış istedi

SPOR Haberleri  / İHA

İtalyan ekibi Torino'nun transfer listesinde yer alan Beşiktaş'ın 18 yaşındaki oyuncusu Emirhan İlkhan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla taraftardan anlayış beklediğini söyleyerek, ayrılık sinyali verdi.

Avrupa takımlarının bir süredir peşinde koştuğu Beşiktaş'ın genç yeteneği Emirhan, yuvadan uçuyor. Torino'nun transfer listesinde yer alan Beşiktaş'ın 18 yaşındaki oyuncusu Emirhan İlkhan, "Eğer yurt dışına gidersem, Beşiktaş'ı ve Türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım" dedi. Emirhan'ın bu sözleri ayrılık iddialarını güçlendirdi. 

AYRILIK SİNYALİ SOSYAL MEDYADAN GELDİ

Beşiktaş'ın genç yıldızı Emirhan İlkhan, sosyal medya hesabından hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili açıklamada bulundu.

İlkhan, şu ifadeleri kullandı:

"Kulübümle olan sözleşmeme imza atarken, yurt dışından uygun bir teklif gelmesi halinde belirli bir meblağ karşılığı ayrılabilmem için anlayış göstermelerini rica ettim. Süreç sonunda transferim olur ya da olmaz, bilemiyorum. Ancak bu durumun benim için de ne kadar zor bir süreç olduğunu paylaşmak istiyorum. Eğer yurt dışına gidersem, Beşiktaş'ı ve Türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım."

TARAFTAR ÇILGINA DÖNDÜ

Genç yetenek Emirhan'ı elinde tutamayan Beşiktaş yönetimine taraftardan tepki gecikmedi. 

"Beşiktaş'ta 1 ay önce Emirhan İlkhan'ın sözleşmesine 4.5M€ serbest kalır maddesi koyan adam futboldan ve futbolcudan anlamıyordur. Futboldan ve futbolcudan anlamayan adam Beşiktaş'ta futbolu yönetmeyecek. Güreş, satranç, Kartal Yuvası'na bakabilir." gibi yorumlar yapıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...