Dursun Özbek: Onlardan daha iyiyiz

Dursun Özbek: Onlardan daha iyiyiz

SPOR Haberleri

Galatasaray'da 2022 yılı bütçesi onaylanırken Başkan "Mali yapı ve borç stoku açısından rakiplerden çok daha iyiyiz. Sebebi de ürettiğimiz Riva gibi projeler" dedi.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray Olağanüstü Genel Kurulunda 2022 yılı bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi. Sarı kırmızılı kulüp derneğinin 2022 yılı bütçesi 261 milyon 764 bin TL gelir, 837 milyon 464 bin TL gider olarak  oylamadan geçti ve böylece Başkan Dursun Özbek'in eli rahatladı. Galatasaray ve bağlı ortaklarının 31 Mayıs 2022 itibarıyla finansal borcunun 2,7 milyar lira olduğunu aktarılırken, Özbek mali yapısı ve borç stoku açısından rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan daha iyi durumda olduğunu belirterek "sebebi de özellikle Riva gibi projeler’ dedi.

FLORYA'YI SATMAYACAĞIZ

Florya, Riva ve Kemerburgaz arazileri için yetki genel kurulu yapılacağına dikkat çeken Başkan Dursun Özbek ‘’Biz Florya’yı satmayacağız. Bize ait olmayan 40 dönümü kulübe kazandıracağız. İki arsa birleşince değeri artacak. Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmakta ısrarlıyız. Oluşturacağımız fonlar sonrasında bu anlaşmadan çıkacağız. Kulübümüz üzerinde ciddi bir faiz yükü var. Eğer projelere yetki verirseniz kulübün üzerindeki büyük finansal yükten de kurtulmuş olacağız’’ ifadelerini kullandı.

SON RAKİP FIORENTİNA

Sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray bugün Fiorentina ile karşılaşacak. Sarı kırmızılıların, Okan Buruk yönetiminde çıkacağı yedinci ve son karşılaşma TSİ 19.00’da başlayacak. Cimbom bu mücadele sonrası İstanbul’a dönecek ve lige kadar çalışmalarını Florya’da sürdürecek.

NELSONN TOP ÇEVİRDİ

Galatasaray’ın başarılı stoperi Nelsson, Avusturya kampında konuştu. Danimarkalı oyuncu, "Sevilla’dan teklif geldi mi?" sorusuna "Bu konuda yorum yapamayacağım" diyerek İspanyolların ilgisini doğruladı. Nelsson "Galatasaray'da olduğum için keyif alıyorum. Abdülkerim ile birbirimize alışmamız gerekiyor. Birbirimizden öğreneceğimiz şeyler de var"’ dedi.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...