Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Edinson Cavani iddiası! Villarreal'le anlaşamadı, Cim Bom'a sıcak

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Edinson Cavani iddiası! Villarreal'le anlaşamadı, Cim Bom'a sıcak

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray'ın Diagne ve Mohamed'den boşalan santrfor pozisyonuna iki isim düşünülüyordu. Bunlardan ilki Haris Seferovic transferiyle gerçekleşti. İsviçreli golcü her ne kadar iyi bir başlangıç yapsa da uzun sezon da 2. bir golcü ihtiyacı hissediliyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un "Alabiliyorsanız isterim" dediği Edinson Cavani de flaş bir gelişme yaşandı.

PSG formasını 7 sezon giydikten sonra son 2 sezonu Manchester United'da geçiren Uruguaylı santrfor bu yaz boşa çıktı. 35 yaşındaki golcü bir süredir La Liga ekibi Villarreal ile görüşüyordu...

Geçen sezon Premier Lig'de 15 maça çıkabilen ve 2 gol 1 asistle oynayan Cavani, sakatlıklar nedeniyle United'dan ayrılmak zorunda kaldı.

Muslera'nın Uruguay Milli Takımı'ndan arkadaşı için İngiliz basını Galatasaray iddiasında bulundu.

Galatasaray, Ali Akman transferinde de mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılılar, 20 yaşındaki forveti 1 yıllığına kiralama konusunda Frankfurt ile anlaşmaya vardı. Genç yeteneğin kısa süre içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Fredrik Midtsjö, kulübü AZ Alkmaar'ın tutumu nedeniyle rötar yaptı. Hollanda kulübü, Konferans Ligi'nde bir üst tura yükselip Dundee United ile eşleşince, 4 ve 11 Ağustos'taki 2 maçta daha oyuncusunu kullanmak istedi. Norveçli orta saha bu talep üzerine yolculuğu ertelemek zorunda kaldı. 

Norveçli orta sahanın menajeri İstanbul'da Dursun Özbek'in oteline yerleşmiş durumda. Transferde herhangi bir pürüz bulunmuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...