Domagoj Vida resmen AEK'de! Beşiktaş'tan istediği parayı Yunan kulübü verdi...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Domagoj Vida resmen AEK'de! Beşiktaş'tan istediği parayı Yunan kulübü verdi...

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida, Yunanistan Ligi ekiplerinden AEK'e transfer oldu.

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden AEK Atina, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra boşa çıkan 33 yaşındaki tecrübeli stoper Domagoj Vida ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

2024 yılına kadar kendini sarı-siyahlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza atan Hırvat oyuncunun, Yunan medyasında yer alan bilgilere göre başkent ekibinden yıllık 1.9 milyon Euro kazanacağı belirtildi.

İMZAYA GİDERKEN EVİ SOYULMUŞTU

2018 yılında bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer olan 33 yaşındaki savunma oyuncusu, siyah-beyazlı takımla çıktığı 163 maçta 16 gol ve 1 asist kaydetti. Beşiktaş formasıyla 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa zaferi yaşadı.

Beşiktaş'tan yılda 3.5 milyon euro kazanan Vida'ya yönetimin önerdiği yeni sözleşmede yıllık ücret 1.5 milyon euroydu. Bu rakamı kabul etmeyen Vida, AEK'le anlaşmıştı. Hırvat futbolcu imzaya giderken Zagreb'deki evinde hırsız girdiği haberleri medyaya yansımıştı.

Domagoj Vida resmen AEK'de! Beşiktaş'tan istediği parayı Yunan kulübü verdi...

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...