Roberto Firmino Liverpool'da kalıyor... "Bu takıma aşığım"

Düzenleyen:
Roberto Firmino Liverpool'da kalıyor... "Bu takıma aşığım"

SPOR Haberleri

Bir ara Fenerbahçe'ye yazılan Liverpool'un Brezilyalı golcüsü Roberto Firmino takımda kalıyor. Community Shield maçına ile 11'de başlayan sambacı, ayrılık dedikodularına noktayı koyan açıklamalarda bulundu.

Liverpool'la sözleşmesinin bitmesini 1 sezon kalan Roberto Firmino, takımda kalacağını açıkladı. 30 yaşındaki Brezilyalı golcü, "Bu takıma, şehre ve taraftarlara aşığım. Kalmak istiyorum" dedi. Teknik direktör Jürgen Klopp da Firmino'nun kalacağını tahmin ettiğini söylemişti.

Fabrizio Romano'ya göre ise Firmino - Juventus dedikoduları asılsız...

Geçen yaz Milan'dan ayrılıp İnter'e 3 yıllık imza atan Hakan Çalhanoğlu, bu yaz da Premier League'e transfer olabilir... 28 yaşındaki milli yıldıza Liverpool talip oldu. İtalyan medyasında çıkan haberlere göre, Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, orta sahasını Hakan Çalhanoğlu ile güçlendirmek istiyor. Oxlade-Chamberlain'i sakatlığa kurban veren Liverpool, orta sahasını güçlendirmek zorunda. Bu yaz 80 milyon euroluk satış yapan İngiliz devinin piyasa değeri 35 milyon euro olan Hakan Çalhanoğlu için İtalyan kulübüyle bonservis pazarlıklarına başladığı yazıldı.

Bir ara Galatasaray'ın da talip olduğu PSG'nin 32 yaşındaki Senegalli orta saha oyuncusu Gana Gueye, Everton'a transfer oluyor. Premier League ekibi PSG ile her konuda anlaştı. Futbolcunun maaş sorunu da çözülünce resmi açıklama yapılacak.

AS Roma, Gini Wijnaldum'u kiralıyor... PSG'nin geçen yaz Liverpool'dan bedavaya kadrosuna kattığı 30 yaşındaki Hollandalı orta saha bu yaz Serie A ekibine kiralanıyor. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki AS Roma son olarak Paulo Dybala'yı kadrosuna katmıştı.

Arsenal'in genç golcüsü Folarin Balogun, satın alma opsiyonuyla Fransa'nın Reims takımına kiralandı.

Arsenal'de Ramsdale'in yedeği konumuna düşen Alman kaleci Bernd Leno, Premier League geri dönen Fulham'a satıldı.Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig, Hoffenheim'ın Alman milli stoperi David Raum için 26 milyon euro bonservis ödedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...