Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arthur Masuaku İstanbul'da! Beşiktaş sol bek transferini üç günde bitirdi...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Arthur Masuaku İstanbul'da! Beşiktaş sol bek transferini üç günde bitirdi...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş, West Ham United'ın sol beki Arthur Masuaku'yu İstanbul'a getirdi. 28 yaşındaki futbolcu 1 yıl kiralık olarak Siyah-Beyazlı formayı giyecek.

Demokratik Kongo Cumhuriyeti vatandaşı Arthur Masuaku dün gece 23.30 sularında İstanbul’a geldi. Beşiktaş'ın yeni sol beki bugün de geniş kapsamlı sağlık kontrolünden geçecek.

West Ham United'a 2016'da Olympiacos'tan transfer olan ve 2019'da 5 yıllık yeni sözleşme imzalayan 28 yaşındaki futbolcu, sorun olmaması durumunda 1 yıl kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek.

Oyuncunun maaşının bir bölümünü Beşiktaş, bir bölümünü West Ham karşılayacak.

CHELSEA'Yİ 90'DA YIKMIŞTI

Arthur Masuaku, geçen sezon Premier League'de 13, tüm kulvarlarda 24 kez West Ham United forması giydi. Premier League'in 15. haftasında Londra Stadyumu'nda Chelsea'yle oynanan derbiye 87'de attığı golle damga vuran Masuaku'nun 3 puanı getiren o golü halen jenerikleri süslüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...