Ahmet Ağaoğlu: Kopenhag'la görülmemiş bir hesabımız vardı

Düzenleyen:
Ahmet Ağaoğlu: Kopenhag'la görülmemiş bir hesabımız vardı

SPOR Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi 2022-2023 sezonu play-off turu kurasını değerlendiren Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, tek hedeflerinin Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etmek olduğunu söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi 2022-2023 sezonu play-off turu kurasını değerlendirdi.

Ağaoğlu, "Kurada bir takım çıkacaktı, Kopenhag çıktı, fark etmez. Zaten hangi takım çıksa hedefimiz play-off maçını geçmek. Trabzonspor'un tek hedefi var, Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etmek. İlk maçın deplasmanda olması avantaj sayılabilir. Şampiyonlar Ligi müziğini dinletmek istiyoruz. Kopenhag en diri takım, Kopenhag'a sorarsanız 'Durduk yere neden Trabzonspor çıktı?' diyeceklerinden eminim. Trabzonspor ile şanssız bir Kopenhag maçımız vardı. Onun rövanşı olacak" diye konuştu.

TRABZONSPOR 55 YAŞINDA

Geçtiğimiz sezon elde edilen Süper Lig şampiyonluğunun ardından Süper Kupa’yı da müzesine götüren Trabzonspor'un, 55. kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinlikler kutladı.

15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda düzenlenen törene, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Divan Başkan Vekili Mehmet Ongan, bordo-mavili kulübün yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Divan Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ongan tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Ayrıca Süper Lig şampiyonluk kupası ile Süper Kupa da stantların üzerine konularak sergilendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...