Alioski imzayı attı: Bu anı çok bekledim

Alioski imzayı attı: Bu anı çok bekledim

SPOR Haberleri

Çiçeği burnunda oyuncu, "Fenerbahçe'nin benimle ilgilendiğini duyunca çok heyecanlandım. Burada çok kupalar kazanmak istiyorum" dedi

M. EMİN ULUÇ

Fenerbahçe, sol bek pozisyonuna takviyeyi yaptı ve Ezgjan Alioski transferini açıkladı. Sarı lacivertliler 30 yaşındaki Makedon futbolcuyu el-Ehli'den bir yıllığına kiraladı. Alioski yönetici Selahattin Baki'nin de hazır bulunduğu törende imzayı atarken mutlu olduğunu söyledi ve, "Sonunda bu ana eriştim, sabırsızlıkla bu günü bekledim. Hislerimi anlatamam, gerçekten çok güzel şeyler hissediyorum. Çok keyifli hissediyorum. Heyecanla başlayacağım zamanı bekliyorum. Fenerbahçe'nin benimle ilgilendiğini ilk duyduğumda, gerçekten çok etkilendim" dedi.

BAKİ: BİZDEN BİRİ

"Türkiye'nin en büyük kulübünde oynayacağım. Burası için odaklanmıştım" vurgusu yapan Alioski, "Taraftarın sizin arkanızda olması ve size inanması çok önemli. Çünkü sahada onlarla bir kişi fazla oynadığınızı hissedersiniz. Fenerbahçe taraftarı, Türkiye'nin en büyük taraftarı. Burada çok kupalar kazanmak istiyorum" sözlerini kullandı. Baki ise, "Kendisini anlatmaya gerek yok. Çok iyi bir oyuncu, İstanbul'da akrabaları var, bizden birisi gibi. Bu işi bitirdik, bu sezon birlikteyiz. İyi olacağına yürekten inanıyorum" yorumunda bulundu.

ALIOSKI DERTLERİ BİTİRECEK

Fenerbahçe, Alioski’yi transfer ederek bir taşla iki kuş vurdu. Makedon oyuncu sol bek derdine çare olurken, Ferdi Kadıoğlu da hücum hattındaki yerine geri dönecek. Geldiği günden beri Ferdi’yi ileri çekmek isteyen Jesus, Alioski transferiyle rahatlarken, Novak’ın bileti kesildi. Solu, savunma özelliklerinin yanı sıra hücum etkinliğiyle de dikkat çeken Alioski ile Ferdi’ye teslim edecek Jesus, Novak’ın kalemini kırarken, Rossi’ye de transfer kapısını açtı.

ARDA'DAN AYRILIK MESAJI

Fenerbahçe’nin altyapısından yetişen Ruhan Arda Aksoy takımdan ayrıldı. Genç oyuncu sosyal medya hesabından, “10 yaşımda minik bir taraftarı olarak girdiğim evimden, efsane çubukluyu Saracoğlu’nda giymenin gururunu ve mutluluğunu yaşamış olarak ayrılıyorum” mesajını verdi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...