Valerien Ismael kararını verdi! Üçlü sistem ertelendi, dörtlüye devam...

Düzenleyen:
Valerien Ismael kararını verdi! Üçlü sistem ertelendi, dörtlüye devam...

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın hocası Valerian Ismael, Sampdoria maçında tutan taktiği Kayserispor'la oynanacak ligin ilk maçında da uygulayacak. Masuaku ise ilk 11 için hazırlanıyor.

Murad TAMER

Beşiktaş'ta cumartesi günü Vodafone Park'ta Kayserispor'la oynanacak ligin ilk maçının heyecanı yaşanıyor. Sampdoria ile oynanan hazırlık maçına 4-3-3 dizilişiyle çıkan siyah beyazlılar, Kayserispor karşısında da aynı sistemle oynayacak. Teknik direktör Valerien Ismael her ne kadar kamp döneminden bu yana üçlü savunmada diretmiş olsa da, oyuncularından istediği performansı alamamış ve Sampdoria karşısında dörtlü sistemi denemişti.

MASUAKU HAZIR

Sampdoria maçındaki kusursuza yakın oyun Ismael'i etkiledi. Kayserispor maçında da yeni sistemle sahaya çıkacak olan siyah beyazlılarda sol bekte kimin oynayacağı merak konusu. Yeni transfer Masuaku takımla birkaç idmana çıkmış olsa da form durumuyla teknik heyetin gözünü doldurdu. Kondisyon olarak hazır durumda olan Kongolu sol bekin ilk 11'de forma giyip giymeyeceğine son yapılan taktik idmanların ardından karar verilecek.

Valerien Ismael kararını verdi! Üçlü sistem ertelendi, dörtlüye devam...

İNAT ETMEDİ

Valerien Ismael sık sık üçlü savunmadan vazgeçme niyetinde olmadığını söylemişti. Kadronun şu andaki yapısının dörtlü sisteme daha uygun olduğunu düşünen Fransız çalıştırıcı, esnek davranarak alıştırmaya çalıştığı üçlü savunmadan vazgeçti.

ALTYAPIDA YENİ DÖNEM: GELİŞİM DİREKTÖRLÜĞÜ

Beşiktaş'ın altyapısı için 'Futbol Gelişim Direktörlüğü' kuruldu. Başına Önder Karaveli'nin getirildiği ve Süper Lig kulüplerinde sadece Beşiktaş'ta olan bu departman sayesinde, Beşiktaş Futbol Akademi'den yetişen oyuncular A Takım’a fiziki ve psikolojik açıdan hazır hâle getirilecek.

RIDVAN'A İLK MAÇINDA GEÇER NOT

Beşiktaş'tan 6,5 milyon avro bedelle Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, ilk maçında geçer not aldı. İskoç basını, Rıdvan Yılmaz'ın puanını 5 üzerinden 4 olarak belirledi. Eski Beşiktaşlı oyuncu, sonradan oyuna giren isimler arasında en yüksek puanı alan iki isimden biri oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...