Olimpiu Morutan İtalya 2. Lig ekibi Pisa'ya kiralandı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Olimpiu Morutan İtalya 2. Lig ekibi Pisa'ya kiralandı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray'dan Morutan transferinde resmi açıklama geldi... "Profesyonel futbolcumuz Olimpiu Vasile Moruţan‘ın geçici transferi konusunda Pisa Sporting Club S.r.l. ile anlaşmaya varılmıştır."

Galatasaray'ın geçen yaz büyük umutlarla transfer ettiği Romen futbolcusu Olimpiu Moruţan İtalya 2. Lig ekibi Pisa'ya kiralandı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu Sivasspor da çok istiyordu.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Olimpiu Vasile Moruţan‘ın geçici transferi konusunda Pisa Sporting Club S.r.l. ile anlaşmaya varılmıştır" dendi.

Sarı-Kırmızılılar kiralık anlaşmasıyla 150 bin euro kazanacak. Morutan bonservisine geçen yaz 4.1 milyon euro ödenmiş ve futbolcuyla 2026'ya kadar sözleşme imzalanmıştı.

SİVASSPOR'A BURUN KIVIRDI

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan'ı kadrolarına dahil etmeye çalıştıklarını belirterek, "Morutan'ı istedik. Şu anda bir sıkıntı yok. Görüşmeler devam ediyor. İnşallah halletmeye çalışacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Ancak Rumen futbolcunun Süper Lig'de başka bir kulüpte forma giymek istemediği ve tercihini İtalya'dan yana kullandığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...