Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bandırmaspor'dan Beşiktaş'a Philippe Keny tepkisi... "Transferin iptal olduğunu sosyal medya okuduk"

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bandırmaspor'dan Beşiktaş'a Philippe Keny tepkisi... "Transferin iptal olduğunu sosyal medya okuduk"

SPOR Haberleri  / İHA

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un santrfor oyuncusu Philippe Keny'nin iptal olan transferi hakkında kulüp başkanı Onur Göçmez, Beşiktaş'a tepki gösterdi.

Bandırmaspor haberleri... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin basına yapmış olduğu açıklama "Bandırmaspor'un başkanı, önce kendine dönüp bir bakacak. O da bir kongre üyesi. N'Koudou giderse, Keny'yi alabiliriz dedik. Bandırmaspor Başkanı işine baksın. Keny çok kıymetliyse başkasına satsın. Bulabilse zaten beklemez" demişti.

"TRANSFERİN İPTAL OLDUĞUNU SOSYAL MEDYADAN OKUDUK"

Bu açıklamaların ardından Bandırmaspor Başkanı Göçmez, Çebi'ye cevap vererek, "Bize resmi teklif yapıldı, kabul ettik. 5 gün sonra transferin iptal olduğunu sosyal medya okuduk. Futbolcu dahil kimsenin bu durumdan haberi yoktu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin basına yapmış olduğu açıklama üslup tarz ve yaklaşım Beşiktaş camiasını bağlar ve Beşiktaş camiasının kendi içerisinde bunu tartışması lazım.

Bandırmaspor'u ve futbolcumuz Keny'nin sanki bir kulübe satılma, Keny'nin de itibarsızlaştırma ve kalitesiz bir topçu algısı oluşturulmuş kamuoyuna. Beşiktaş Başkanı'nın yapmış olduğu bu açıklama sonunda tarih şunu yazacaktır; Beşiktaş Başkanı, Bandırmaspor'a yapılan bu tarz ve üsluptan ötürü özür borçlu olarak yazacaktır. Bu konu bizim için burada kapanmıştır" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...