Balıkesirspor'dazorlu viraj

/ Kaynak: DHA
Balıkesirspor'dazorlu viraj

SPOR Haberleri  / DHA

28 Eylül'de 4-0 kazandığı Trabzon 1461 karşılaşmasının ardından iki haftayı maç yapmadan geçiren Balıkesirspor'u birbirinden zorlu müsabakalar bekliyor.

19 Ekim'de deplasmanda Samsunspor'la karşılaştıktan sonra 26 Ekim'de son haftaların flaş ekibi Bucaspor'u ağırlayacak Balıkesirspor, bu maçın ardından 29 ya da 30 Ekim'de kupada Konya Anadolu Selçukluspor'la deplasmanda kozlarını paylaşacak. nbsp;Konya'dan dönüşünde ligde henüz mağlubiyeti bulunmayan en yakın takipçisi Ankaraspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek olan kırmızı beyazlı ekip, bu zor periyodu kayıpsız atlatmanın hesaplarını yapıyor.
Ligde kolay maç olmadığını söyleyen teknik direktör İsmail Ertekin, "Tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz ancak her maça kazanmak için çıkıyoruz. Yine aynı anlayışla mücadele edeceğiz" dedi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...