Hagi, 'Kuyt ve Sneijder'i asla affetmezler'

Hagi, 'Kuyt ve Sneijder'i asla affetmezler'

SPOR Haberleri

Rumen futbolunun efsanesi Hagi, Türkiye - Hollanda maçı hakkında ilginç değerlendirmelerde bulundu.

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda Türkiye, kendi sahasında Hollanda'yı konuk ederken, Romanya ise kendi sahasında Estonya'yı ağırlayacak. Galatasaray'ın unutulmaz yıldızı Gheorghe Hagi, her iki karşılaşmayı da değerlendirdiği bir röportaj verdi. Hagi, maçı Hollanda'nın kazanması durumunda Türk halkının Kuyt ve Sneijder'i asla affetmeyeceğini söyledi. Estonya'ya karşı kendi sahalarında oynayacaklarını belirten Hagi, skor üstünlüğünü bir an önce almaları gerektiğini belirterek, "National Arena'da taraftarlarla birlikte olacağız. Kolay olmayacak ama kazanmak zorundayız. Kendi sahamızda oynuyoruz, tüm oyuncuların sahada elinden geleni vermesi lazım ve Estonya'nın da kapalı kutu olduğunu belirtmekte fayda var. Maçın hemen başında skor üstünlüğünü kurmamız gerekiyor çünkü daha sonra olası skorlara göre hesap yapma zamanımız olsun" ifadelerini kullandı. İstanbul'daki maçın her sonuca açık olduğunu belirten Galatasaray'ın efsanesi, "İstanbul'daki maçta her sonuç çıkabilir. Hollanda 2 ya da 3 farkla da kazanabilir çünkü güçlü bir takım ama Fatih Terim'in takımı da bir çözüm bulabilir. Dürüst olmam gerekirse kesin bir şey söyleyemiyorum" yorumunda bulundu.


"SNEIJDER VE KUYT'U AFFETMEZLER"
Gheorghe Hagi, Galatasaraylı Wesley Sneijder ve Fenerbahçeli Dirk Kuyt'ın Türk Milli Takımı'na karşı mücadele edecek olmasıyla ilgili ilginç bir değerlendirmede bulunarak, "Omuzlarında büyük bir baskı olacağı kesin. Eğer Türkler için işler yanlış giderse onları affetmezler. Bu bizim Balkanlarda olan bir duygudur. Balkanizm'dir" dedi.


"BİZ SADECE KENDİ MAÇIMIZA ODAKLANMALIYIZ"
Son olarak Rumen oyuncuların öncelikle Türkiye-Hollanda maçından çok Estonya maçında odaklanmaları gerektiğini ifade ederek, "İstanbul'daki maçı çok fazla düşünmeden kendi maçımıza odaklanmalı ve kendi işimizi görmeliyiz. Final maçlarına çıkmak her zaman için zordur. Özellikle şimdi. Oyuncularımızın bu şansı elde edebileceklerine inanmaları gerekiyor" diyerek sözlerini noktaladı.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...