Gomis'ten sihirli dokunuş

Gomis'ten sihirli dokunuş

SPOR Haberleri

Kerem'in direği dövdüğü maçta Luiz Adriano’nun penaltısını Muslerakurtardı. 'G.Saray sezona iki puan kaybıyla başlıyor' denirken 89'da oyuna giren Gomis topla ilk buluşmasında üç puanı getirdi.

YALIMCAN SARPYEL

İkinci Dursun Özbek döneminde Galatasaray büyük bir değişim içerisinde. Şu ana kadar 8 transfer yapan Aslan, diğer tarafta ise sanki lige hiç ara vermemişçesine kaldığı yerden devam eden, oturmuş Antalyaspor. Kerem’e direk izin vermedi, Adriano’nun penaltısını Muslera kurtardı. Tam maç böyle bitecek derken Gomis oyuna girdikten bir kaç dakika sonra takıma galibiyeti getiren gole imza attı: 1-0.

KAÇAN KAÇANA

Galatasaray yeni dönemde oyunu rakip yarı sahada oynamayı ne kadar çok istediğini gösterdi. Pozisyonlara girdi, fırsatlar buldu, birçok defa gole de yaklaştı. Ancak defans hattını hemen orta saha çizgisinin üzerinde kurmasının dezavantajını da, Antalya’nın yaptığı kontrataklarda yaşadı. İlk yarıda Kerem direği geçemedi, Antalya’da ise defansın arkasına iki defa sarkan Wright bir net fırsat yakaladı bir de Muslera’nın kurtardığı penaltıyı yaptırdı.

DEĞİŞİM SAHADA

Sarı kırmızılılar kâbus gibi geçirdiği geçen sezonu hafızalardan silmek için nerdeyse bütün takımı sil baştan değiştiriyor. Evet zor ve yıldız takviyelerini bütçesini aşmadan yapmak için çabalıyor. Ama geride kalan sezonda eksikliğini en çok yaşadığı defansif orta saha takviyesini ligin ilk maçına yetiştiremedi. Bunun sıkıntısını da 90 dakika yaşadı. Buna rağmen Okan Buruk'un takımı belli ki pes etmeyen ve sonuna kadar savaşan bir takım olacak.

TORREIRA COŞTU

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın dün penaltı kurtarmasına en çok sevinen isimlerden biri vatandaşı Lucas Torreira oldu. Mücadeleyi ekran başından takip eden sarı-kırmızılıların yeni transferi, yaşadığı sevinci sosyal medya hesabından paylaştı.

HAMLEMİZ KARŞILIK VERDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk maçın ardından, "İki takıma da gitti geldi maç. Direkten dönen topumuz, Antalyaspor'un kaçırdığı pozisyon ve penaltı. Muslera net pozisyonlar kurtardı. Oyun çok fazla el değiştirdi. Hücumda yaptığımız bir hamle çok çabuk karşılık verdi. Çok önemli bir galibiyet oldu" derken, "Gelecek maçta taraftarımızın karşısına galip olarak çıkacağız. Yeniler de destek olacak. Mertens önde 4 bölgede oynadı. Torreira, ikili orta sahada da oynayabilir. Oyun kurma ve oyunu rakip yarı alana yıkmak için önemli. Bize büyük katkı yapacaklar" açıklaması yaptı.

KUNTZ MAÇI İZLEDİ

Sezonun açılışı olan İstanbulspor-Trabzonspor maçını izlemektense B. Münih-E. Frankfurt karşılaşmasında yorumculuk yapan ve büyük tepki alan A Millî Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz da dün Antalya'daydı. Alman çalıştırıcı maçı tribünden takip etti.

TRANSFERLER SÜRECEK

Maçı tribünden izleyen G.Saray Başkanı Dursun Özbek galibiyete sevindiğini söylerken, "Tam istediğimiz oyunu oynayamadık. Takımımızın güçlenmesi için yeni oyuncularımız geldi, onlar da kadroya dahil olacak. Başka transferler için de çalışmalarımız sürüyor" dedi.

YUNUS YİNE GÖZ DOLDURDU

Gecenin iyilerinden Yunus Akgün, "Galatasaray formasıyla yeniden sahada olmak beni çok mutlu ediyor. İnşallah nice galibiyetler bizimle olur ve sonu şampiyonluk olur" derken, "Yeni transferler de geliyor, çok daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum" sözlerini kullandı.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...