Memphis Depay'dan Beşiktaş'a kötü haber... Yeni takımı belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Memphis Depay'dan Beşiktaş'a kötü haber... Yeni takımı belli oldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Barcelona'dan ayrılan ve ismi Beşiktaş'la da anılan Memphis Depay, Juventus'la iki yıllık anlaşmaya vardı.

Hollanda Milli Takımı'nın yıldız forveti Memphis Depay'a Juventus yolu göründü... Bu yaz kadrosuna Pogba ve Di Maria gibi tecrübeli isimleri katan Juve, Barcelona'dan ayrılan Depay ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Barcelona'nın geçen yazı Olympique Lyon'dan Hollandalı teknik direktör Koeman'ın isteğiyle bedavaya aldığı 28 yaşındaki futbolcu 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Katalan devinde yeni hoca Xavi, Depay'la çalışmak istemedi. İtalyan basınına göre Juventus hızlı davranıp Depay yarışını kazandı.

Barcelona ile sözleşmesini feshedilecek olan yıldız isim önümüzdeki günlerde Torino'da sağlık kontrollerinden geçecek.

 

BEŞİKTAŞ'A GELİYOR İDDİASI

Memphis Depay'ın menajeri oyuncusunu Beşiktaş'a önerdi. Ardından Depay instagramdan Atiba ve Cenk' i takip etti. Depay ile Wout Weghorts'un yakın arkadaş olması taraftarları umutlandırdı. Ancak Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı dün konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Depay ve Pjanic kesinlikle gündemimizde değil. Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyoruz. “Konrad de la Fuente için Marsilya ile anlaştık. Fakat oyuncu son kararını vermedi. Diğer seçenekleri de değerlendiriyor. Kısa süre içinde yanıtını verecek.”

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...