Aslan kapalı gişe

Aslan kapalı gişe

SPOR Haberleri

Yıldız transferlerle sezona giren Galatasaray’da taraftarlar karaborsa bilet peşine düştü. Yönetim ise “Gelemeyenler kombineleri devretsin” dedi

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray bu sezon taraftarı önündeki ilk maçını Giresunspor ile oynayacak. Bugün NEF Stadyumu’nda 50 bine yakın sarı kırmızılı taraftar olması bekleniyor. İkinci Dursun Özbek döneminin başlamasıyla beraber Aslan önce Domenec Torrent’in yerine Okan Buruk’u getirmiş, sonrasında eksik bölgelere yapılan takviyeler ve yıldız transferleriyle güçlendiren kadronun memnuniyetini yaşayan taraftarlar kombinelere hücum etmişti. Satışa çıkan 11 bin bilet de tamamen tükendi.

BAYRAM HAVASI OLSUN

Taraftarlar sosyal medyadan karaborsa bilet ararken, yönetim “Maça gelemiyorsan kombineni devret” çağrısında bulundu. İlk defa resmî bir maçta Galatasaray’ın teknik patronu olarak NEF Stadı’na çıkacak olan Okan Buruk da oyuncularıyla yaptığı konuşmada “Statta büyük bir coşku olacak. Biz de oynayacağımız ve alacağımız skorla taraftarımızın yüzünü güldürelim. Son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmayın” sözlerini kullandı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...