İlkay Gündoğan Manchester City'nin yeni kaptanı oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
İlkay Gündoğan Manchester City'nin yeni kaptanı oldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Manchester City'nin geçen sezon elde ettiği Premier League şampiyonluğunda son hafta maçındaki kritik golüyle zaferi getiren isim olan İlkay Gündoğan, Fernandinho'nun ayrılmasıyla Manchester City'nin yeni takım kaptanı oldu.

Manchester City'nin önceki gün Bournemouth'la oynadığı Premier League 2. hafta maçında sahaya kaptan olarak çıkan İlkay Gündoğan'ın kaptanlığı resmen onaylandı.

31 yaşındaki orta saha Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bu harika takımın ve bu harika kulübün kaptanı olmaktan gurur duyuyorum. Kaptanlık kol bandını daha önce takmıştım ama ilk kez resmi kaptan olarak seçilmek gerçekten büyük bir onur" dedi.

TAKIMDAN AYRILACAK DENİYORDU

Mancheste City geçen sezon Liverpool'la müthiş bir şampiyonluk yarışı yaşamış ve son hafta şampiyonluğu kaybetmek üzereyken İlkay Gündoğan'ın attığı gol felaketi önlemiş, zaferi getirmişti.

İngiliz deviyle 1 yıl sözleşmesi kalan İlkay'ın takımdan ayrılacağı konuşuluyordu. Kaptanlık sonra yeni sözleşme imzalanması bekleniyor.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...