Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu! Samatta yolcu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu! Samatta yolcu

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Kulübü, Tanzanyalı santrfor Mbwana Ally Samatta'yı Belçika'nın KRC Genk takımına kiraladı.

Fenerbahçe, Tanzanyalı santrfor Mbwana Ally Samatta'yı Belçika'nın KRC Genk takımına kiraladığını açıkladı. Samatta'nın satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralandığı öğrenildi.

1 SEZON BOYUNCA KRC GENK FORMASI GİYECEK

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Mbwana Ally Samatta'nın geçici transferi için Belçika'nın KRC Genk ekibi ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncumuz, satın alma opsiyonlu kiralık olarak 1 sezon boyunca Belçika kulübünün formasını giyecektir." denildi.

Geçen sezonu Belçika'nın Royal Antwerp takımında kiralık geçiren Samatta, 2016-2020 yıllarında KRC Genk takımında oynamıştı.

Genk de oyuncuyu kiraldığını duyurdu. Genk duyurusunda "Tahmin edin kim döndü" ifadelerini kullandı. 

Bu sezon Genk'te oynayacak Samatta'nın Sarı-Lacivertliler'le 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Türkiye serüveninde 33 maça çıkan Samatta 6 gol atabildi. Avrupa futbol piyasasında Genk'teki başarılı performansıyla tanınan Tanzanyalı forvet, 2020 yılında Aston Villa'ya 10 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Fenerbahçe, Samatta için 6 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...