Samsunspor Lig'den kopmadı

Samsunspor Lig'den kopmadı

SPOR Haberleri

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, "Beklenen takımlar üst sıralarda. Ligde kopma yok. Herkes birbirini tanımaya başlıyor" dedi.

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, "Beklenen takımlar üst sıralarda. Ligde kopma yok. Herkes birbirini tanımaya başlıyor" dedi. nbsp;Ekonomik anlamda güçlü olan takımların şu anda üst sıralarda yer aldığını belirten Başkan Emin Kar, bunların Mersin İdmanyurdu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ankaraspor, Orduspor ve Şanlıurfaspor olduğunu belirtti. Bu takımlara sürpriz olarak Balıkesirspor'un da eklenmesi gerektiğini ifade eden Başkan Emin Kar, şöyle devam etti:"Zaman zaman üst sıralardaki takımlar da düşüş yaşayabilir. Ama ilk 8 haftaya bakıldığında lig normal seyrinde gidiyor. Takımların bundan sonra daha oturmuş, herkesin önünü daha iyi görebileceği maçlar oynayacağını düşünüyorum. Herkes birbirini tanımaya başlıyor. Cumartesi günü lider Balıkesirspor ile karşılaşacağız. Sakatlarımız Ekigho ve Adiloviç de iyi durumda. İnşallah onlardan da yüzde 100 faydalanırız ve maçı kazanırız."Samsunspor'un ekonomik anlamda hiçbir zaman düzelmediğini vurgulayan Başkan Emin Kar, sözlerini şöyle sürdürdü:"Bundan sonra bizleri zor günler bekliyor. Eski borçlar, vergi borçları, eski futbolcuların borçları halen devam ediyor. Bunları ödemeye çalışıyoruz. Ayrıca kendi oyuncularımızın da alacaklarını ödemeye gayret gösteriyoruz. Sıkıntı olmadan olmuyor. Samsunspor'un kaderinde bu var. Ama elimizden geldiği kadar, Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, Vali Hüseyin Aksoy ve AK Parti İl Başkanımız Fuat Köktaş'ın destekleri ile buralara kadar geldik. Yönetim kurulu olarak da reklam anlaşmaları yapmaya gayret gösteriyoruz. Hala kombine satmak peşindeyiz ama satamıyoruz. Öte yandan Samsunspor kulüp çalışanları, teknik heyet, futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri, antrenmandan önce Başkan Emin Kar'a sürpriz yaş günü kutlaması yaptı. Kırmızı Beyaz renklerden oluşan ve üzerinde Samsunspor'un armasının bulunduğu pastayı kesen Başkan Kar, "Sizlere teşekkür ediyorum. Ancak hediye olarak hafta sonu Balıkesirspor maçından galibiyet istiyorum" dedi.Samsunspor, hafta sonu oynayacağı Balıkesirspor maçını hazırlıklarını ara vermeden bugün de devam etti. Teknik direktör Hüseyin Kalpar nezaretinde çalışan kırmızı beyazlı futbolcuların moralli oldukları dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...