Medipol Başakşehir - Karagümrük maçı golsüz sona erdi, gol yememe serisi 6 maça çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
Medipol Başakşehir - Karagümrük maçı golsüz sona erdi, gol yememe serisi 6 maça çıktı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / İHA

Önce deplasmanda Beşiktaş'ı, 3 gün sonra da evinde Fiorentina'yı gol yemeden mağlup eden Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük'e takıldı: 0-0. 6 maçta 14 puan toplayan teknik direktör Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir 6 lig maçında da gol yemedi. Üst üste 3. beraberliğini alan Andrea Pirlo yönetimindeki Karagümrük zorlu deplasmandan 1 puan çıkararak 6 puana yükseldi. Kalesine gelen 3 isabetli şutu da kurtaran tecrübeli kaleci Volkan Babacan'ın gol yememe serisi 5 maça çıktı. Kayserispor maçında kaleyi Muhammed Şengezer korumuştu.

Süper Lig'in 7. haftasında Medipol Başakşehir ile Fatih Karagümrük 0-0 berabere kaldı. Başakşehir kaptanı Mahmut Tekdemir 90+2'de, Karagümrük'ün Özbek orta sahası Shukurov ise 90+5'te kırmızı kart gördü.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - KARAGÜMRÜK (0-0) ÖZET İZLE

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Bahattin Şimşek, Cevdet Kömürcüoğlu, Osman Gökhan Bilir

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Duarte, Ndayishimiye, Lima, Mahmut Tekdemir, Biglia (Dk. 58 Berkay Özcan), Deniz Türüç (Dk. 86 Aleksic), Traore (Dk. 86 Okaka), Münir (Dk. 65 Szysz), Keny (Dk. 58 Serdar Gürler)

VavaCars Fatih Karagümrük: Viviano, Salih Dursun (Dk. 25 Biraschi), Baniya, Dresevic, Caner Erkin, Ozdoev (Dk. 86 Caulker), Jimmy Durmaz, Shukurov, Kouassi (Dk. 86 Burak Kapacak), Borini, Diagne (Dk. 79 Colley)

Kırmızı kartlar: Dk. 90+3 Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Dk. 90+5 Shukurov (VavaCars Fatih Karagümrük)

Sarı kart: Dk. 57 Ozdoev (VavaCars Fatih Karagümrük)

Medipol Başakşehir - Karagümrük maçı golsüz sona erdi, gol yememe serisi 6 maça çıktı

ANDREA PİRLO NE DEDİ?

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya gelen ve sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrılan Karagümrük’te Teknik Direktör Andrea Pirlo karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Pirlo, “İyi bir takıma karşı, bana göre şu anda ligin en iyi takımı olabilecek bir takımla karşılaştık. Ekibin verdiği reaksiyondan memnunum. Zor bir rakiple oynayacağımızı biliyorduk. Biz de birkaç pozisyona girdik, rakip de pozisyona girdi. Bu takıma karşı gol yememek kolay değil. Çok da iyi bir direnç gösterdik” dedi.

DİAGNE ÇIKARKEN "TRİP" YAPTI

Maçta Diagne’nin pozisyonu ve oyundan çıkarken sinirlenmesi hakkında da konuşan Pirlo, “Diagne oynamak isteyen ve kazanmak isteyen bir oyuncu. Bu hareketler normal. Yorgundu ve daha çok hücum edecek bir oyuncu değerlendirmek istiyordum o dakika için. Biglia’nın önlenmesine hazırlandık. Başakşehir’de en önemli aktör olacağını biliyorduk ve Diagne ile kendisini marke edip kanatlardan da beklere baskı yapmak istemiştik” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...