Monaco 2'inci yarıda 2 puan bıraktı

Monaco 2'inci yarıda 2 puan bıraktı

SPOR Haberleri

Fransa Ligue 1'de Sochaux'ya konuk olan Monaco, ilk yarıyı farkla önde kapatsa da ikinci yarı skor avantajını koruyamadı.

Fransa Ligue 1'in 10'uncu haftasında Sochaux Montbeillard ile AS Monaco karşı karşıya geldi. Sochaux'nun sahası Auguste-Bonal'de oynanan maç 2-2'lik eşitlikle sona erdi.Monaco 5 ve 10'uncu dakikalarda Yannick Ferreira-Carrasco'nun attığı gollerle skoru 2-0 yaptı ve ilk yarıyı böyle kapadı. Sochaux, 57'inci dakikada Cedric Bakambu ve 69'uncu dakikada Joseph Lopy'nin attığı gollerle skoru 2-2 yaptı ve şampiyonluk hedefleyen rakibine çelme taktı.Bu sonucun ardından ligde son sırada yer alan Sochaux 6 puana çıktı ve 1 sıra yükseldi. Monacı ise 22 puana çıktı ve lider Paris Saint-Germain'in 2 puan arkasında kaldı. Sochaux gelecek hafta Lorient'e konuk olacak. Monaco ise kendi sahasında Olimpik Lyon'u konuk edecek.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...