TFF'de Cüneyt Çakır'a yeni görev! Hakemliğin devamı işte lacağı maaş ortaya çıktı

Düzenleyen:
TFF'de Cüneyt Çakır'a yeni görev! Hakemliğin devamı işte lacağı maaş ortaya çıktı

SPOR Haberleri

TFF, Türkiye'nin hakemlikte dünyaya açılan penceresi Cüneyt Çakır'a yeni bir görev verdi. Yakın zamanda aktif hakemliği bırakan Çakır, Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde hakem eğitmeni olarak çalışacak. Öte yandan Çakır'ın 100 bin lira maaş alacağı öğrenildi.

Dünya Kupası, Avrupa Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde çok sayıda üst düzey maçlar yöneterek elit hakemler arasına girmeyi başaran Cüneyt Çakır, geçtiğimiz Ağustos ayında kariyerini noktaladı. Aldığı radikal karar sonrası ne yapacağı merak konusu olan Cüneyt Çakır, kariyerineTFF'de hakem eğitmeni olarak devam edecek. Çakır'ın maaşı da ortaya çıktı. 

AYDA 100 BİN KAZANACAK

45 yaşındaki Çakır'ın, Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığı anlaşmayla hakem hocası olduğu öğrenildi. Tecrübeli ismin bu görev karşılığında ayda 100 bin TL alacağı belirtildi.

Cüneyt Çakır, geçen sezon mart ayında MHK tarafından yapılan operasyonda 13 hakemle birlikte liste dışı bırakılmış daha sonra Tahkim Kurulu kararıyla geri dönmüştü. Emektar hakeme, ligin 34. haftasındaki Antalyaspor-Kayserispor müsabakasında görev verilmişti.

Kaynak: Sabah

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...