'Bu iddiaların tümü yalandır'

'Bu iddiaların tümü yalandır'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü, bugün Habertürk gazetesinden yayınlanan "Kongre Kulisleri" isimli haberi yalanladı.

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yapılan açıklamada bugün Habertürk gazetesinde yayınlanan bir haberi yalanladı.Yönetim Kurulu üyesi İsfendiyar Zülfikarı'nın ağzından yayınlanan açıklamayla yalanlama yapıldı.
İşte o açıklama:"Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın İsfendiyar Zülfikari, bugün Haber Türk Gazetesi'nde yer alan habere dair bir açıklama yapmıştır. Açıklama şu şekildedir:"Bugün tarihli Habertürk Gazetesi'nin spor ekinde, Ferudun Niğdelioğlu imzası ile yayınlanan "Kongre Kulisleri" başlıklı bir dizi iddianın bir bölümünde, şahsımla ilgili bir takım hayali diyaloglar ortaya atılmıştır.Bu iddiaların tümü yalandır. İlgili haberde söylediğim iddia edilen sözler tamamıyla hayalidir.20 Mayıs 2012 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde Kulübümüzün Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildim. 2-3 Kasım tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantımızda, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın adaylığı söz konusu olduğu takdirde ve Başkanımızın arzu etmesi halinde, yeniden Fenerbahçe için çalışmaya hazırım.Bu noktada; Sayın Aziz Yıldırım dışında herhangi bir ismin listesinde bulunmam ise kesinlikle mevzu bahis olamaz. Kamuoyunun bu hasas dönemde, bu şahsın yazdığı yalan haberlere karşı dikkatli olmasını rica ederim."
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...