Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hagi'ye göre Ronaldo mu, Messi mi

Hagi'ye göre Ronaldo mu, Messi mi

SPOR Haberleri

Futbolculuk kariyerinde Real Madrid ve Barcelona formasını giymiş ender oyunculardan Gheorghe Hagi, El Clasico öncesinde açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın efsaneleri arasında yer alan eski futbolcu Gheorghe Hagi, Katalunya merkezli bir radyoya ezeli rekabete yeni bir sayfa açacak mücadeleyi yorumladı.Barcelona'da bir radyo istasyonunun kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan Hagi, önemli tespitler yaptı. İki takım arasında karşılaştırmalar yapan 'Karpatların Maradonası', Lionel Messi ve Andres Iniesta'ya ise ayrı bir parantez açarak bu iki futbolcuyu övdü.
İşte Hagi'nin 26 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Camp Nou'da oynanacak maça yönelik açıklamalarından dikkat çeken noktalar:"Messi, dünyanın en iyisi. En iyi olduğunu gösterdi. Cristiano Ronaldo da harika ama Messi dünyanın en iyisi. Messi gibi bir oyuncuya sahipseniz, teknik direktör olarak işiniz çok daha kolaylaşır."
"Neymar, hızlı bir şekilde uyum sağlayacak. Daha fazla ceza sahası içerisine doğru kat etmesi ve daha fazla gol atması lazım."
"ZIDANE GİBİ OYUNCULARIN..."
"Iniesta, Zidane gibi bir sanatçı. Gerçekten oyun stilini beğeniyorum. Fazlası ile takımı için oynuyor ve Zidane gibi oyuncuların teknik oyunculardan fazla olarak kendinde barındırdıkları ayırt edici bir şey."
"Altın Top ödülünü yeniden Messi mi alacak yoksa başkası mı, bunu zaman gösterecek. Bayern iyi bir futbol oynuyor ve bu da Ribery'nin bu ödüle aday olarak sunulmasını sağlıyor. Galatasaray'dayken teknik direktörlüğünü yaptım. Büyük bir değere sahip bir oyuncu."
"BARCELONA, FUTBOL KULÜPLERİ İÇİN BİR MODEL"
"Hem Barcelona hem de Real Madrid'de oynadığım için kendimle gurur duyuyorum. Çok şanslıydım. El Clasico'da herkes en iyi olduğunu göstermek ister. Dünyanın en büyük iki kulübünün, en iyi oyunculara sahip takımların arasındaki bir mücadele bu. Bir oyuncu için, böyle bir maç kariyerinin zirvesidir."
"Barcelona, dünyadaki futbol kulüpleri için bir model. Carlo Ancelotti, Jose Mourinho'dan farklı, daha dengeli. Real Madrid değişse de Barcelona aynı strateji ile yoluna devam ediyor."
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...