Alanyasporlu Caner'den iyi haber geldi

/ Kaynak: İHA
Alanyasporlu Caner'den iyi haber geldi

SPOR Haberleri  / İHA

ün akşam oynanan Eskişehirspor-Alanyaspor maçında dili boğazına kaçarak soluk borusunu tıkayan Caner'den iyi haber geldi.

Dün akşam oynanan Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Eskişehirspor, Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 30. dakikasındaki bir pozisyonda Eskişehirspor kalecisi Sinan ile çarpışan Alanyasporlu futbolcu Caner'in dili boğazına kaçarak soluk borusunu tıkadı. Doktorların süratle müdahale ettiği Caner, ambulansla Eskişehir Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Eskişehirsporlu futbolcuların da hastanede yalnız bırakmadığı Caner'den sevindiren haber geldi. Hastanede Kaleci Sinan'la fotoğraf çektiren Caner'in iyi olduğu görüldü. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, menajer Özgür Tulun, kulüp doktoru Mehmet Ali Armağan ve futbolcu Erkan Zengin de Caner'i ziyaret etti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...