Hagi için çok sürpriz bir takım

Hagi için çok sürpriz bir takım

SPOR Haberleri

Rumen efsane Gheorghe Hagi, Ermenistan Milli Takımı'nın başına geçebilir. Ermenistan medyası milli takım için en büyük adayın Hagi olduğunu yazdı.

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Gheorge Hagi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Romanya'nın efsane ismi Hagi, Ermenistan Milli Takımı'nın başına geçebilir. Ermenistan medyasında yer alan haberlere göre Ermenistan Futbol Federasyonu, Rumen teknik direktör ile temasa geçerken, Federasyon içinden Artavazd ve Arman Karamyans'ın Hagi ile olan dostlukları sebebiyle bu teklifin kabul görebileceği iddia edildi. Galatasaray'da İtalyan teknik direktör Roberto Mancini öncesi teknik direktör adaylarından biri olan Hagi, sarı-kırmızılı kulüpten gelen bu teklifi geri çevirdi. G.Saray Başkanı Ünal Aysal bir gün Gheorge Hagi'nin tekrar sarı-kırmızılı kulübe döneceğini açıklarken geçtiğimiz hafta bu yöndeki temennisini de GS TV'de katıldığı programda dile getirdi.Futbola 36 yaşında veda eden Hagi, 1996-2001 yılları arasında G.Saray forması giyerken, Bursaspor, Galatasaray, Steaua Bükreş gibi futbol takımlarını çalıştırarak teknik direktörlük kariyeri yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...