Mancini'den futbolculara derbi uyarısı, 'Kopenhag'ı unutun'

Mancini'den futbolculara derbi uyarısı, 'Kopenhag'ı unutun'

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, Kopenhag maçı sonrası futbolcularıyla kısa bir toplantı yaparak Fenerbahçe derbisine konsantre olmalarını istedi.

Şampiyonlar Ligi 'nde Kopenhag 'a deplasmanda yenilerek şansını son maça bırakan Galatasaray 'da teknik direktör Roberto Mancini'den futbolcularına uyarı geldi. Kopenhag maçı sonrası soyunma odasında futbolcularını üzgün ve moralsiz bir şekilde gören İtalyan teknik adamın kısa bir konuşma yaptığı öğrenildi.

Mancını'nin, "İyi oynadığınız ama kaybettiğiniz bir maç oldu. Önümüzde daha bir çok maç var, bir maça bu kadar takılmak bizi geriye götürür. Kopenhag maçını unutup, hafta sonunda oynayacağımız derbiye yoğunlaşmanızı istiyorum" dediği öğrenildi.

Mancini'nın maç sonrası ilk maçına çıkan genç kaleci Eray'la yakından ilgilendiği ve iyi bir maç çıkardığını söylediği belirtildi.

Ara vermeden Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başlayacak Galatasaray'da teknik direktör Mancini'nin kadroda bazı değişikliklere giderek rotasyon yapması bekleniyor
nbsp;
Defansın göbeğini değiştirmeyi düşünmeyen İtalyan teknik adamın sağ bekte Sabri'yi oynatacağı, sol bekte ise Hakan Balta'dan gelecek habere göre karar vereceği bildirildi.

Orta sahada Melo-Selçuk ikilisinin yanına defansif özelliği bulunan bir oyuncuyu daha monte etmeyi planlayan Mancini'nin bu konuda Ceyhun Gülselam'a görev vermesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...