Galatasaray'da sakatlardan iyi ve kötü haberler

/ Kaynak: AA
Galatasaray'da sakatlardan iyi ve kötü haberler

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'ndaki sakatlıklar ile ilgili kulüp doktoru Adnan Bağrıaçık açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Liv HospitalErkek Basketbol Takımı Doktoru Adnan Bağrıaçık, sarı-kırmızılı takımda sakatlığı süren oyuncularla ilgili açıklamada bulundu. Bağrıaçık, sakatlıkları nedeniyle THY Avrupa Ligi'nde bu akşam oynanacak Stelmet maçının kadrosuna alınmayan Jawai, Markoishvili, Cenk Akyol, Furkan Aldemir ve Engin Atsür'ün sağlık durumlarıyla ilgili sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Manuchar Markoishvili bugün ayak bileğinden ameliyat olacak. Dönüşünün 3 ay sonra olması öngörülüyor. Cenk'in uzun süredir devam eden bel problemi, omurgaya yapılan enjeksiyon ve FTR sonucu şifayla sonuçlandı. Cenk, hafta sonu takımla birlikte çalışabilecek. Furkan'ın bir hafta, Engin'in 10 gün sonra takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. Uyluk adalesinde gerilme olan Ender Arslan ise Stelmet maçı kafilesine alındı. Maça kadar tedavisi devam edecek, Maça yetişeceğini umuyoruz."
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...