Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yakında geliyorlar

Yakında geliyorlar

T-Otomobil Haberleri

Otomotivin en renkli simalarından Fiat 500, yeni Collezione Serisi ile otomobil ve moda severlere sürpriz yaptı. Jeep ise güç severlere, tarihinin en güçlü ve en hızlı SUV modeliyle adeta gövde gösterisi yapıyor.

Tarz severlere: Otomotivin en renkli simalarından Fiat 500, yeni Collezione Serisi ile otomobil ve moda severlere sürpriz yaptı. Primavera ve Acquamarina ismi verilen ve özel renklerle kombine edilen 500’ler tasarımdaki hususi detaylarıyla çok dikkat çekiyor. Mayıs ayında ülkemizde satışa sunulacak Fiat 500, geçtiğimiz sene 60’ıncı yaş gününü kutlamıştı.
Yakında geliyorlar

Güç severlere: Jeep, tarihinin en güçlü ve en hızlı SUV modeliyle adeta gövde gösterisi yapıyor. 0’dan 100’e 3,7 saniyede tırmanan Supercharger beslemeli, 6,2 litre hacimli, V8 motorla donatılan, 700 HP’lik Jeep Grand Cherokee Trackhawk, ülkemiz yollarına sonbahar aylarında çıkacak.

Yakında geliyorlar

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...