Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıllık hedef 2 bin adet satış

Düzenleyen:
Yıllık hedef 2 bin adet satış

T-Otomobil Haberleri

Yeni C4 Cactus Türkiye lansmanın da konuşan Citroën Türkiye Genel Müdürü Emre Doğueri, tüketimini önemli ölçüde azaltan EAT6 tam otomatik şanzıman seçeneğini dördüncü kez ”Yılın Motoru” ödülünü kazanan 1,2 litrelik motorla buluştuğunun altını çizerek şunları söyledi:

Citroën’in global stratejisi oldukça iddialı. Marka, 2017 yılında dünyada 1,1 milyon adet satış adedine ulaştı.  Markanın 2020 yılına ilişkin hedefi ise 1,6 milyon global satış adedi elde etmek, konfor alanında dünyanın önde gelen otomobil markası olmak ve tavsiye edilen ilk 3 otomobil markası arasında yer almak. Markanın 99 yıllık geçmişinde her zaman tasarım ve konfor ön planda oldu, bu öncü rolü daha da sağlamlaştırmak için Advanced Comfort Programına ciddi bir yatırım yapılıyor. Marka, global anlamdaki satış artışını ise, büyüme potansiyeli yüksek, farklı araç tipleri kullanan, gelişmekte olan uluslararası pazarlara yönelik modeller sunarak gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Citroën, 2017’de %26 olan Avrupa dışı pazarlardaki satışlarının oranını 2020 yılında %45’e çıkartmayı amaçlıyor.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...