PPG, Avrupa’ya usta yetiştirecek

PPG, Avrupa’ya usta yetiştirecek

T-Otomobil Haberleri

Dünyanın önde gelen boya ve yüzey kaplama şirketi olan ve 60'dan fazla ülkede üretim tesisi bulunan PPG, EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölgesi’nin ilk iş geliştirme ve uygulama merkezini İzmir’de açtı.

PPG’nin Türkiye ve Ortadoğu’daki tüm müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla açılan merkez, toplamda 16 ülkeye boyahane ve süreç gelişimi konularında eğitim hizmeti verecek. Yılda 1500 kişiye ulaşılması planlanan merkez, şimdiden yüzde 90 doluluk oranına ulaşmasıyla dikkat çekiyor. Markanın Türkiye Ülke Müdürü Bülend Alpay, iş geliştirme ve uygulama merkezinin hem Türkiye hem de PPG dünyası için çok önemli bir merkez olduğunun altını çizerek “İşin mutfağı diye adlandırabileceğimiz merkezimiz, sektörde kalifiye ustaların yetiştirerek dünyanın birçok noktasına gönderecek” açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...