Almanya’da gövde gösterisi başlıyor

Almanya’da gövde gösterisi başlıyor

T-Otomobil Haberleri

Karsan, 8,1 metre uzunluğundaki şehir içi yolcu otobüsü Atak’ın elektrikli versiyonunu ilk kez IAA Hannover Fuarı’nda dünyanın beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Karsan rakiplerini geride bırakacak: Dinamik tasarımıyla dikkat çeken Atak Electric, sadece 2,5 saatte şarj olabilen ve 300 km’ye kadar menzil sunan tamamen elektrikli altyapısıyla rakiplerine önemli bir üstünlük sağlıyor. Karsan AR-GE ekibinin BMW ile ortaklaşa kullandığı teknolojik altyapı sayesinde hazırlanan model, diğer elektrikli araç geliştiren markalardan farklı olarak, ticari olarak da kendini kanıtlamış yüksek teknolojik bir yapıya sahip.

Fuardan önce WRC’de: Ford Trucks, ekim ayında piyasaya sunmaya hazırlandığı ve ilk gösterimi Almanya’da uluslararası ticari araç fuarında  yeni modelini, Ford ralli takımlarını yöneten M-Sport’un hizmetine sundu. Türk mühendislerin eseri olan ve merakla beklenen çekici, bu yıl tanıtımı yapılacak ağır ticari araçlar içinde en dikkat çeken model olarak ön plana çıkıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...