Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Paris motor show başlıyor

Paris motor show başlıyor

T-Otomobil Haberleri

4 Ekim itibari ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanan organizasyon bu yıl 117 kez düzenlenecek.

ALİ ÇELİK

2018’in en büyük global otomotiv etkinliklerinden sayılan fuara Nissan, Mitsubishi, Volkswagen gibi bir çok dev yer almayacağını açıkladı. Dedikodularda “yüksek maliyetler” konuşulurken son yıllardaki katılımlar incelendiğinde üreticilerin otomobil fuarları yerine teknoloji fuarlarını tercih ettiği görülüyor. Paris’te en büyük gövde gösterisi ise Fransız marka Renault’tan bekleniyor.

Yeni RC Coupe
2014 yılında tanıtıldığından bu yana RC, Lexus’un araçlarına daha duygusal tasarımlar getirmesi konusunda kilit bir rol oynadı. Tasarımı güncellenen yakışıklı, markanın son tasarım felsefesini ve öğelerini taşıyor. LC modelinden ilham alan RC, daha dinamik sürüşüyle öne çıkan bir araç, fuarda klasik stand basın toplantısı yerini #SharpYetSmooth ismi ile interaktif olarak tanıtılacak ve aracın hikayesi online olarak anlatılacak…

Hoş geldin A sedan
Mercedes-Benz, fuarda  tamamen yenilediği B-Serisi ve marka tarihinin en fazla satan SUV ailesinin en yenisi GLE ve Mercedes-AMG markasının yeni giriş modeli A 35 4MATIC’i tanıtacak. Ayrıca merakla beklenen A-Serisi Sedan’ın yanında smart’ın 20’nci yılı şerefine hazırlanan özel bir konsept aracı yer alacak. 1937 model rekortmen W 125’den esinlenen EQ Silver Arrow’da ilk defa bu fuarda gösterime sunulacak.

Yeni BMW 3’ün örtüsü kalkacak
BMW, baştan aşağı yenilediği BMW 3, X5 ve Z4 modellerini Paris’te görücüye çıkaracak. Ayrıca yeni 8 Serisi, M5 Competition ve daha uzun menzile kavuşan BMW i3 ve i3s de otomobil tutkularıyla buluşacak. Markanın tüm dünyada en çok satan ve merakla beklenen Yeni 3 Serisi’nin, 7’nci jenerasyonda teknolojik açıdan ve tasarım anlamında ciddi değişim içinde olacağı konuşuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...