Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

720 HP’lik Ferrari sadece iki kişiye!

Düzenleyen:
720 HP’lik Ferrari sadece iki kişiye!

T-Otomobil Haberleri

Ferrari’nin 50’nci üstü açılabilen karosere sahip modeli olarak dikkat çeken 488 Pista Spider, 2019 yılında Türkiye’de de satışa sunulacak.

Ali Çelik

Ülke kotası 2 adet olan 488 Pista Spider, markanın Uluslararası Yılın Motoru Ödülleri’nde üçüncü kez dünyanın en iyi motoru olarak adlandırılan 720 HP gücündeki çift turbo beslemeli V8 motoruyla donatılıyor. 0’dan 100 km/s hıza sadece 2,8 saniyede ulaşan ve 340 km/s son hıza erişen 488 Pista Spider’da, 20 inçlik berlinetta stili jantlara yer veriliyor. Aerodinamik tasarım özellikleriyle göz dolduran aracın iç mekânında ise alkantara ve karbon fiber malzeme kullanımı dikkat çekiyor. Yol tutuş ve fren konusunda otomobili dünyanın en iyisi konumuna getiren F1-Trac, manyetoreolojik süspansiyon sistemi, E-Diff3 diferansiyel kilidi ve dünyada ilk kez kullanılan, kaliper fren basıncını ayarlayan özel bir yazılıma sahip Ferrari Dynamic Enhancer sistemi de 488 Pista Spider’ın sürüş keyfini zirveye çıkarıyor.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...