Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa’dan hızlı büyüyor

Düzenleyen:
Avrupa’dan hızlı büyüyor

T-Otomobil Haberleri

Türkiye’de 10. yılını kutlayan Continental’in düzenlediği basın toplantısında konuşan Continental EMEA Binek ve Hafif Ticari Araç Lastikleri Başkanı Philipp von Hirschheydt, Türkiye’nin son 15 yılda elde ettiği başarıların etkileyici olduğunu dile getirdi.

Ali Çelik

Türkiye’de 10. yılını kutlayan Continental’in düzenlediği basın toplantısında konuşan Continental EMEA Binek ve Hafif Ticari Araç Lastikleri Başkanı Philipp von Hirschheydt, Türkiye’nin son 15 yılda elde ettiği başarıların etkileyici olduğunu dile getirerek şunları söyledi: Türk lastik endüstrisi önemli bir potansiyel ve büyüme dinamiği sergiliyor. Türkiye, Avrupa’da kamyon kategorisinde en büyük pazar olmasının yanı sıra Avrupa'nın en büyük ağır ticari araç parklarından birine de ev sahipliği yapıyor. Bu kategori 2009 ve 2017 yılları arasında %10 büyüme göstermişti. Türkiye’ye katkıda bulunmanın yanı sıra Türk müşterilerimize güvenilir ve yenilikçi ürünler sunmaktan gurur duyuyoruz. 
Lastik İzleme Teknolojisi 2019’da Türkiye’de...

Continental EMEA Kamyon Lastikleri Pazarlama Başkan Yardımcısı Patrick Leuschner ise toplantıda “her bölge ve kullanım alanı için doğru lastik” sloganından yola çıktıklarını belirterek “Bir web portalına ve sürücü uygulamasına sahip Dijital Lastik İzleme Teknolojisi “ContiConnect™ Live”. Leuschner “Filo müşterilerimize kendi cihazlarını kullanma çözümünü sunuyoruz. Filo yöneticileri bu sayede, araçların nerede olduğundan bağımsız olarak, filolarındaki tüm araçların lastik performansını gerçek zamanlı takip edebilecek. Bu yenilik, ‘vakit nakittir’ sözünün geçerli olduğu nakliye sektöründe şeffaflık ve hızlı karar almayı sağlayacaktır. Kullanıcılar, böylece dijitalleşmeden daha fazla fayda elde ederek lastik yönetiminde en yüksek verime ulaşabilecekler” şeklinde konuştu.  

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...