LADA’dan yeni model sürprizi!

LADA’dan yeni model sürprizi!

T-Otomobil Haberleri

Türkiye’ye 2018 Ocak ayı itibarıyla Sever Oto Group çatısı altında tekrar resmî dönüş yapan LADA, 2019’da yeni model atağına hazırlanıyor.

ALİ ÇELİK

Avrupa pazarında da yükselişe trendi yakalayan markanın iddialı modellerinden Vesta SW Cross için çalışmalara başladıklarını belirten Sever Oto Group Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sever, gelen talepleri analiz ettiklerini belirterek “LADA ile 30 yıllık bir geçmişe sahibiz. Kullanıcı profilini, müşteri kitlesini iyi tanıyoruz. Ürünlerimiz zaten yıllar içinde kendini kanıtlamış modeller. Vesta modelimizde markamızın fiyat performans denklemine tam ayak uyduracak, rakiplerine göre servis ve yedek parça maliyetlerinde ön plana çıkacak bir araç. Yaygın bir servis ağımız var bayilerimizde bizim gibi markayı iyi tanıyan şirketler. Yeni modelimiz için yakın zamanda bayilerimizle bir araya gelerek değerlendirme yaptık. Müşterilerimizden ve bayilerimizden olumlu yanıtlar aldık. Ön hazırlıklarımız tamam, 2019 için Vesta SW Cross modelimizin çalışmalarının sonuna geldik. Biz Rusya ile ticaretimizi dolar değil ruble üzerinden yapıyoruz. Bu durum hem bize hem de LADA kullanıcılarına fiyat avantajı sağlıyor. Vesta SW Cross’ta bu avantajları sonuna kadar kullanacak iddialı bir model” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...