Bayi sistemini değiştirdi, yerli üretime start verdi

Bayi sistemini değiştirdi, yerli üretime start verdi

T-Otomobil Haberleri

Kuralkan, satış ve pazarlamanın internet üzerinden yapılacağı yeni iş modelini devreye aldı. Satış kârının yarısını müşteriye yansıtan şirket, bayilerini de yatırım maliyeti konusunda hafifletiyor

ALİ ÇELİK

2019 yılına iki önemli kararı hayata geçirerek başladıklarını belirten Kuralkan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Ekrem Ata “Bizim ülkemizin potansiyeline, ekonomisine güvenimiz sonsuz. Satışları artırmak ve bayilerin daha rahat çalışması için yeni iş modelimizi devreye aldık. Bu bağlamda “Online e-Kuralkan’’ satış sistemini hayata geçirdik. Bu sistem herkesin kazanacağı bir sistem, uygulamaya aldığımız yeni iş modeliyle gerek bayilerimize gerekse tüketicilerimize çok fayda sağlayacağız. Bu sistemle daha önce yüzde 8-10 olan kâr marjları zor dönemlerde yüzde 1’e hatta 0’a iniyordu. Şimdi yeni sistemimizle bu kâr marjı yüzde 4-5 oranında olacak. Ayrıca kalan yüzde 4-5 oranı da tüketiciye yansıtacağız” dedi. Ekrem Ata ayrıca ayda 5 bin adetlik üretim kapasitesine sahip 60 bin metrekarelik tesislerinde Kanuni ve Bajaj marka motosikletlerinin üretimine başladıklarını söyledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...