Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genç mühendislere Oyak Renault destek

Genç mühendislere  Oyak Renault destek

T-Otomobil Haberleri

Bursalı mühendislik öğrencileri, Oyak Renault tarafından gençleri dijital dönüşüm ve inovasyona teşvik etmek amacıyla başlatılan “Hack@OR 6 Takım Üstü Değer” projesi çerçevesinde verilen eğitim programını tamamladı.

ALİ ÇELİK

Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun, Bursa Teknik Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi ile iş birliğinde gerçekleştirdikleri proje ile ilgili “Amacımız Bursa’mızın iki üniversitesi ile iyi ilişkiler geliştirerek, yetenekli öğrencileri fabrikamıza çekmek. Türkiye’nin en büyük otomobil üreticilerinden biri olarak dijital dönüşüm kapsamında yetkinlik değişimine odaklanarak fabrikamızda çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Tüm bu çalışmalarla geleceğin fabrikası olma yolunda hızla ilerlerken mühendislik öğrencilerini desteklediğimiz bu proje ile onlara fikirlerini gerçeğe dönüştürecek ortam sağlıyoruz. Bu anlamda iki büyük üniversitesiyle iş birliği yapmış olmak bizim için çok değerli” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...