Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ford Otosan kendini dünyaya ispatladı

Ford Otosan kendini dünyaya ispatladı

T-Otomobil Haberleri

Ford Otosan, Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) ‘Endüstri 4.0’ çalışmalarında en iyi örnekleri tespit ederek yaygınlaştırmayı hedefleyen “Global Lighthouse Network” araştırmasında önemli bir başarıya imza attı.

ALİ ÇELİK

Akıllı fabrika uygulamaları ile bu listeye dünya çapında giren 2. otomotiv firması olmaya hak kazanana Ford Otosan’ın Kocaeli Fabrikası da bütün Ford fabrikaları arasında listeye giren ilk fabrika oldu. Sektörde dünya çapında söz sahibi olmaya devam edeceklerini belirten Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, yaptığı açıklamada “Gelişmiş ülkelerin liderliğini yaptığı 4. Endüstriyel devrim, yakın gelecekte tüm dünyada dengeleri altüst edecek. Endüstri 4.0’a adapte olan ülkeler gelecekte dünyanın lider üretim merkezleri olacaklar. Bunu başaramayanlar ise iş gücü maliyetlerini ne kadar düşürseler de uzun vadede üretim merkezi olma vasıflarını kaybedecekler. Türkiye bu başarısı ile otomotiv sektöründe Endüstri 4.0 trenini yakalamıştır" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...