Sınıfının en iddialı modeli Türkiye’de

Sınıfının en iddialı modeli Türkiye’de

T-Otomobil Haberleri

İki teker tutkunlarının uzun zamandır merakla beklediği Yamaha Ténéré 700, dünyanın ikinci büyük kanyonu unvanına sahip Ulubey’de gerçekleşen organizasyonla tanıtıldı.

ALİ ÇELİK

Her türlü yol şartlarında kullanıcısına sürüş imkânı vermesiyle dikkat çeken Ténéré 700, kanyonun zorlu rotalarında katılımcılardan tam not aldı. Ekim ayında kullanıcıları ile buluşması planlanan Ténéré 700 geçtiğimiz mart ayında ön sipariş ile satışa açılmıştı. Geçen süre içinde oldukça yoğun talep aldıklarını belirten Yamaha Türkiye Genel Müdürü Bora Berker Cansever “Bugüne kadar ön sipariş sistemi üzerinden 150 adet satışa ulaştık. Aslında bu sayıya ulaşmayı bekliyorduk çünkü Ténéré 700’ü heyecanla bekleyen ve bize sürekli ‘ne zaman Türkiye’ye gelecek?’ sorularını yönelten yüzlerce kullanıcı oldu. Ténéré, farklı bir yaşam biçimini temsil eden, felsefesi olan bir model. Macera ve doğa tutkunlarının, keşfetmeyi ve uzun yol yapmayı sevenlerin tercihi oluyor” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...