Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lexus LC 500h festivalde tanıtıldı

Lexus LC 500h  festivalde tanıtıldı

T-Otomobil Haberleri

359 HP güç üreten yeni 3,5 litrelik V6 hibrit motoruna sahip LC 500, meraklıları ile V Weekend Festivali’nde bir araya geldi.

ALİ ÇELİK

Türkiye’de bu yıl yalnızca iki kişinin sahip olabileceği araç ekim ayından itibaren Lexus showroom’larında yerini alacak. Markanın Türkiye stratejisi hakkında konuşan Ali Haydar Bozkurt “Lexus’un yeni tasarım felsefesini yansıtan LC’yi Türkiye’de satışa sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Birçok markanın sektörün mevcut durumu sebebiyle araç getirmekte çekindiği bir ortamda, biz hem yeni modellerimizi sunmaya hem de yatırımlarımıza devam ediyoruz. LC herkesin beklediği, sürekli olarak ‘ne zaman geleceğini’ sorduğu bir modeldi. Lexus’un konseptini bire bir üretime aktardığı ilk model olarak dikkat çeken LC’ye, bu yıl Türkiye’de sadece iki şanslı kullanıcı sahip olabilecek. Bu araçlardan biri İstanbul Lexus Dolmabahçe Showroom’unda ve diğeri de Ankara Lexus Mahall Showroom’unda sergilenecek” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...