Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2020’de hibrit motor üretimine başlıyoruz

2020’de hibrit motor üretimine başlıyoruz

T-Otomobil Haberleri

Yeni Clio’nun seri imalatına başlayan Oyak Renault, 50. kuruluş yılında 342 bin 777 adet otomobil 512 bin 584 adet motor üretimi gerçekleştirdi.

ALİ ÇELİK

2019 yılında da yüksek üretim performansını koruyan şirket, 122 bin adet Yeni Clio modeli, 30 ülkeye ihraç edildi. Öte yandan Oyak Renault fabrikalarının içinde yer alan ve Renault Grubu’nun tüm dünyadaki tesislerine parça ve yedek parça ikmali gerçekleştiren İttifak Uluslararası Lojistik Merkezinden yapılan taşıma hacmi de geçen yıl 821 bin 769 metreküpe ulaştı. 2019 yılına ait üretim ve ihracat rakamlarını değerlendiren Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun “Kuruluşumuzun 50. yılını kutladığımız 2019 yılında da göstermiş olduğumuz performans sayesinde otomobil ile motor üretimlerinde ve ihracatta önemli başarılara imza attık. Renault Grubu’nun bir parçası olarak Oyak Renault Türkiye’ye değer katmaya devam etti. 2019’da Yeni Clio’nun seri üretimine tüm Renault fabrikaları arasında ilk olarak fabrikamızda başladık. Otomotiv pazarında yaşanan zorluklara rağmen, üretimimize planladığımız gibi hiç ara vermeden devam ettik. 50 yıllık bilgi birikimimiz ve tecrübemizle, ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Bu yıl devreye girecek yüksek basınçlı alüminyum enjeksiyon tesisimizle, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek hibrit motorun seri üretimine başlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...