Avrupa’nın en çok satan elektriklisi ‘ZOE’ Türkiye’de

Avrupa’nın en çok satan elektriklisi ‘ZOE’ Türkiye’de

T-Otomobil Haberleri

2020 yılında 84 binden fazla adetle Avrupa’da en çok satan elektrikli otomobil unvanını elinde bulunduran Renault ZOE, Türkiye pazarına 349.900 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuldu…

ALİ  ÇELİK

Elektrikli araçlar konusunda daha şimdiden birçok markayı geride bırakan Renault, bu alandaki amiral gemisi ZOE'nin üçüncü neslini Türkiye satışa sundu. İlk kez 2012 yılında Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılan ZOE, Avrupa çapındaki 60’tan fazla ödül ile markanın elektrikli araç geliştirme stratejisi için önemli bir kilometre taşı niteliği taşıyor. ZOE, 395 km menzil ve hızlı şarj gibi özellikleri ile dikkat çekiyor. %100 geri dönüşümlü malzeme ile donatılan iç mekân sınıfının en geniş arka koltuk alanına ve 338 litre bagaj hacmine sahip.

Pazara güç katacak
Yaptığı açıklamada Renault Grubu’nun elektrikli araç alanında öncü konumunu sürdürdüğünü vurgulayan Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş “Elektrikli araç pazarında referans noktası olan ZOE, ocak-kasım döneminde 84 binden fazla adetle Avrupa’da en çok satan elektrikli otomobil unvanını elinde bulunduruyor. Ülkemizde de elektrikli otomobil dendiğinde akıllara ilk gelen modellerden olan ZOE'nin yeni neslini Türk tüketicisiyle buluşturmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Üçüncü nesil ZOE, daha modern ve çekici yeni yüz, artan menzil, sürüş güvenliği ve konforunu artıran teknolojiler, rakipsiz şarj çeşitliliği, birinci sınıf enerji verimliliği, kalite ve geri dönüşüm odaklı iç tasarım gibi özellikleriyle çıtayı daha da ileriye taşıyor. Yeni ZOE gibi tüketicinin bir otomobilden beklediği her şeyi sunan elektrikli otomobillerin giderek büyüyen pazarda gücümüze güç katacağını umuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...